Besøg af TUT & TUT

 TUT & TUT besøger mennesker i eget hjem, i fællesstuer eller der, hvor mennesker nu mødes. Vi besøger voksne i alle aldre i alle typer af institutioner eller boliger.
TUT & TUT er stemningsskabende og livsglæde-smittende. Et besøg af TUT & TUT er sansestimulerende relationsarbejde i finurlig forklædning.

TUT & TUT besøger mennesker. Vi har en stærk specialisering i at opnå kontakt til mennesker ramt af demens. Det kræver dog ikke nogen diagnose at få besøg af os – vi besøger alle, der har lyst til at få besøg.

TUT & TUT deltager også i event-arrangementer – læs mere nedenfor.

Klovneriet er så ligetil, u-perfekt og uden filter. Dét, der kan gøre dagligdagen med en demens-sygdom udfordrende, er for et øjeblik det mest naturlige og almindelige.

Dorthe

Demenskoordinator

Besøg og besøgsordning til plejehjem og institutioner

Vi kommer gerne på besøg en enkelt gang, men vi anbefaler (kortere eller længere) besøgsordninger, for at plejehjemmets beboere får størst muligt udbytte af relationsarbejdet mellem TUT & TUT og dem, de besøger.
Med f.eks. en månedlig passende, positiv forstyrrelse af TUT & TUT giver I jeres beboere – særligt dem der har svært ved at deltage i større arrangementer – helt nye muligheder for at være sociale, skabe relationer og få dejlige oplevelser.

Hvad indeholder et besøg?

Et besøg af TUT & TUT varer ca. 1½-2 timer. Vi iscenesætter alle vores besøg med små eller større sansestimulerende rekvisitter. Vi forventer at personalet briefer os inden besøget og har tid til en kort snak bagefter.

Hvad koster et besøg?

Et besøg af TUT & TUT koster kr. 6000,- + kørsel og moms.

Ved ønske om besøgsordninger, så ring eller skriv til os – for vi laver en god pris til jer, når I prioriterer beboernes mulighed for at få en relation til TUT & TUT.

Event-besøg

TUT & TUT deltager gerne som stemningsskabende gæster til særlige arrangementer (musikfestivaler, årlige sommerfester, jubilæer og lign.), hvor vi medvirker til at skabe masser af højt humør og god stemning mellem deltagerne. Vi kan sørge for at give jeres fest det helt rigtige afsæt til en minderig begivenhed.
Bemærk: Vi går ikke på besøg hjemme hos beboere, når vi er booket til en event.

Hvad indeholder et event-besøg?

Et event-besøg af TUT & TUT varer ca. 1½ timer. Vi iscenesætter eventbesøgets rekvisitter, så de passer til jeres arrangement. Vi forventer, at personalet briefer os inden besøget og har tid til en kort snak bagefter.

Hvad koster et event-besøg?

Et event-besøg af TUT & TUT koster kr. 7000,- + kørsel.

Bemærk: TUT & TUT laver ikke individuelle besøg i forbindelse med en event.

Vores menneskesyn og faglige ståsted

Vi er teaterpædagoger med baggrund i dramaturgi (cand.mag.). Inden vi mødte hinanden kredsede vores respektive arbejdsliv om kommunikation og mennesker. Siden 2015 har vi haft og været TUT & TUT.

KOMMUNIKATION
Respekt er et centralt ord i vores tilgang til mennesker, til arbejdsopgaver og til hinanden. God og frugtbar kommunikation kræver respekt og ordentlighed.

RELATIONER
Den gode relation har udgangspunkt i nysgerrighed. Vi forsøger hele tiden at forholde os nysgerrigt undersøgende og reflekteret til verden og de mennesker vi møder.

DRAMATURGI
Vi kender vores teatergreb og ved, hvordan vi påvirker mennesker, rum, energi og sanser. Vi kan iscenesætte steder og situationer – helt diskret eller meget stort.

Vi går efter at lave en passende positiv forstyrrelse – i enhver sammenhæng.

Arendse Lillesø & Tanja Marcher