På plejehjem med trillebør og halmballe

Vi deler ud af erfaringerne og anekdoterne fra TUT & TUTs møder med mennesker med og uden demens. Hvad kan en halmballe og andre sanselige rekvisitter gøre af forskel? Og hvorfor det er vigtigt at blive ved med at insistere på det sansende i hvert enkelt menneske?

 

Når det sjove ikke kun er for sjov

Med anekdoter og erfaringer fra de flerårige samarbejder TUT & TUT har indgået i, giver vi et indblik i, hvorfor det giver mening at invitere klovne ind i plejehjemmets hverdag.

Hvad indeholder et foredrag med Arendse & Tanja

Vi kommer altid begge to – og vi har bygget vores foredrag op omkring billeder og historier fra de mange besøg vi har været på. Foredrag varer ca. 2 timer – men vi tilpasser efter jer.
I forbindelse med foredrag er det muligt at få et lille besøg af TUT & TUT, hvis I vil opleve klovnene i virkeligheden.

Hvad koster et foredrag?

Et foredrag koster kr. 5000,- + kørsel

Ønsker I at få besøg af TUT & TUT bliver der et tillæg på kr. 1000,-

Kontakt Arendse | 4268 3332 | arendse(a)tutogtut.dk

 

Tut & Tut ser med hjertet, arbejder med hjertet og formidler med hjertet. Tut & Tut, Tanja og Arendse, får min varmeste anbefaling, så tøv ikke med at invitere dem indenfor

Eva Jerg

Sognepræst i Christianskirken, Fredericia

I gav os et inspirerende og meget hjertevarmt oplæg. Og jeres tilgang til disse mennesker er jo universel og meget respektfuld.

Anette Larsen

Frivilligkonsulent, Gigtforeningen

Vores menneskesyn og faglige ståsted

Vi er teaterpædagoger med baggrund i dramaturgi (cand.mag.). Inden vi mødte hinanden kredsede vores respektive arbejdsliv om kommunikation og mennesker. Siden 2015 har vi haft og været TUT & TUT.

KOMMUNIKATION
Respekt er et centralt ord i vores tilgang til mennesker, til arbejdsopgaver og til hinanden. God og frugtbar kommunikation kræver respekt og ordentlighed.

RELATIONER
Den gode relation har udgangspunkt i nysgerrighed. Vi forsøger hele tiden at forholde os nysgerrigt undersøgende og reflekteret til verden og de mennesker vi møder.

DRAMATURGI
Vi kender vores teatergreb og ved, hvordan vi påvirker mennesker, rum, energi og sanser. Vi kan iscenesætte steder og situationer – helt diskret eller meget stort.

Vi går efter at lave en passende positiv forstyrrelse – i enhver sammenhæng.

Arendse Lillesø & Tanja Marcher

Arendse Lillesø

Arendse Lillesø

Iværksætter, facilitator og TUT

Her kommer der til at stå en masse godt!

Tanja Marcher

Tanja Marcher

Kommunikator, projektmager og TUT

Her skal der også stå en masse godt!