2. december 2019

TUT & TUT besøg

Vores duo TUT & TUT besøger mennesker i eget hjem, i fællesstuer eller der, hvor mennesker nu mødes. Vi besøger voksne og børn i alle aldre i alle typer af institutioner eller boliger. TUT & TUT er stemningsskabende og livsglæde-smittende. Man kan kalde TUT & TUT besøg for sansestimulerende relationsarbejde i finurlig forklædning.

TT_hus_besøg

Besøgsordning til plejehjem og institutioner
Vi anbefaler en besøgsordning for at få størst udbytte af relationsarbejdet mellem TUT & TUT og dem, de besøger. Besøgsordninger er rettet mod institutioner, pleje-, aktivitets- og dagcentre og andre steder, hvor der er behov for en passende, positiv forstyrrelse.
Læs mere her

 

TT_hus_event

Event
TUT & TUT deltager også i særlige arrangementer og fester (f.eks. årtidsbestemte fester, pårørende-arrangementer, jubilæer, klovneløb og andre aktiviteter), hvor vi medvirker til at skabe masser af højt humør, livsglæde og samspil mellem deltagerne.
Ring og hør nærmere…

 

 

ForedragEMF
Bemærk, at vi tilbyder foredrag om arbejdet som TUT & TUT. Foredragene kan være målrettet pårørende, frivillige eller andre med interesse i plejesektoren. Det er Tanja & Arendse, der holder foredrag, men det er muligt at få et kort besøg af TUT & TUT i forbindelse med et foredrag.
Læs mere om foredrag her…