Resultater fra En Mærkbar Forskel

Projekt EN MÆRKBAR FORSKEL omsorgsklovne til mennesker med svær demens blev afsluttet med en temaeftermiddag, hvor deltagerne blev introduceret til projektets databaserede resultater og de overvejelser, som datamaterialet har givet anledning til. Foruden temaeftermiddagen er der lavet en rapport, der går i dybden med resultaterne og som uddyber betydningen af de dramapædagogiske tilgange og virkemidler, TUT & TUT benytter.

Marcher & Lillesøs kongstanke omkring projektet og dets resultater er, at den viden skal bringes tilbage til den daglige praksis på plejehjemmene, så beboere og personale kan mærke en positiv, mærkbar forskel hver dag…

EMF

I kan få adgang til vores viden på flere forskellige måder:

  • Rekvirér rapporten ‘EN MÆRKBAR FORSKEL’ (pdf) (skriv til tanja@marcheroglillesoe.dk)
  • Hent pjecen (trykt version) ‘En anden vej til at gøre en mærkbar forskel for mennesker med demens’. Pjecen er målrettet til plejepersonale og kan afhentes hos Marcher & Lillesø (Aarhus / Horsens) samt hos Susanne Rasmussen, funktionsleder og demenskoordinator, Horsens Kommune. Pjecen opridser syv af de “tilgangsbrikker” som vi beskriver i rapporten.
  • Book et oplæg omkring resultaterne fra projektet – og få nogle skæve og skøre indspark til det daglige arbejde med i pakken.  Læs mere under foredrag.