Livet skal leves – også med demens

En smuk solskinsdag i september havde Demensliv.dk og Pensionist.dk inviteret til demenskonferencen Livet skal leves – også med demens. En konference for mennesker med demens, pårørende, personale, der arbejder i plejesektoren og andre interesserede.
Opdag nye veje og få inspiration lød den overordnede titel på konferencens mange spændende oplæg, workshops og udstillinger, som alle havde til formål at inspirere til det gode liv – på trods af en demenssygdom.

Vi var inviteret til at facilitere en workshop med titlen SPRING ind i LIVET!. En workshop hvor vi gerne ville sætte både hoved og krop i spil – men fokus på hvordan man (også) kan skabe glæde og oplevelser i hverdagen for og med mennesker, der er ramt af demens. Vi valgte at lægge stor vægt på betydningen af at turde relationen, nærværet, pausen og Nuet – også når det er svært.

TUT & TUT var tillige inviteret med til konferencen for at være med til at sprede god stemning blandt publikum og udstillere.

Konference-arrangørerne har skrevet bogen Livet skal leves – også med demens, som kan købes direkte hos Pensionist.dk (link åbner i nyt vindue)

IMG_3406 IMG_3408 IMG_3412