6. januar 2016

Hvad tilbyder vi?

TUT & TUT er en klovneduo, der tager ud på omsorgsfulde og sjove besøg hos voksne og børn i alle aldre – på institutioner, aktivitets-, pleje- og dagcentre og alle andre steder, hvor der er behov for en positiv forstyrrelse.

Vi har særligt fokus på plejesektoren med ældre og mennesker med demens. I naturlig forlængelse heraf forholder vi os også til pårørende, personale og frivillige.

Vi anbefaler en besøgsrække på minimum 3 besøg, hvis man ønsker det fulde udbytte af relationsarbejdet mellem TUT & TUT og dem, de besøger. Vi tager dog også gerne ud på enkelt-besøg, særlige arrangementer og fester.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om jeres specifikke behov, idéer og ønsker til besøg – og designer forløb efter jeres ønsker og økonomi. Ring og få en snak…

Drivhuset_1_redMissionen er at gøre en mærkbar forskel!

Hvis I har lyst til at høre om, hvordan vi arbejde eller hvorfor vi gør, som vi gør. Så skal I måske overveje at få besøg af Tanja & Arendse til et foredrag eller en workshop. Læs mere om den type af muligheder på www.marcheroglillesoe.dk